Vijfcilinder is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van gebruikte Volvo-occasions. U kunt bij Vijfcilinder terecht voor bijvoorbeeld 240's, 440's en 850's. Kijkt u gerust eens bij het occasionoverzicht.

Voordelige banden vakkundig gemonteerd
Vijfcilinder kan bovendien alle maten en merken banden leveren voor personenauto's. Uiteraard is ook de montage en balanceren mogelijk dankzij moderne apparatuur.Alle maten en alle merken banden voor alle typen auto's en aanhangers
Vijfcilinder heeft de beschikking over een prachtige klassieke Volvo Amazon uit 1965, welke te huur is voor bruiloften en andere feestelijke gelegenheden. Het gaat om een roomwitte tweedeurs Volvo P130 Amazon uit 1965. De auto is voorzien van een 1,8 liter carburateurmotor met 90 pk en heeft een handgeschakelde vierversnellingsbak. In combinatie met het donkerrode interieur van Skai-leer een bijzondere trouwauto!
De auto is zowel optisch als technisch in goede staat en kan daarom prima zelf bereden worden. Uiteraard is de auto APK gekeurd en bovendien zijn alle inzittenden verzekerd.
Prijzen: € 125,- per volledige dag
Voor het vervoer van uw eigen oldtimer is bij Vijfcilinder een compleet uitgeruste autoambulance te huur.

Adres
Vijfcilinder
Verlooplaan 2
3771 HG Barneveld

Contact
E-mail: info@vijfcilinder.nl
Telefoon: 06-20045144
Fax: 084-7170373
PCsite www.vijfcilinder.nl